Last & terakhir

                  Assalamulaikum.. satu post yg pendek disini..
sya dengan ini tidak akan menggunakan blog ini lagi kerana telah berpindah ke wordpress..
hehe... jika masih ada yg sudi membaca tulisan sya yg kerap merapu dan pening-pening lalat ini..
boleh la ke wordpress ini pulak...

http://smandihatiku.wordpress.com/


berjumpa disana pula ya.. kih2...

 

----------- EXPO LAGI..??-----------------

Setelah sekian lama membisukan diri 
mengkakukan tangan..
akhirnya p.su kembali utk menulis..
sibuk skit..
kat rumah plak x dak internet.. mcam mana nk wat post..
aduyai...

namun .. smngat baru telah tiba... akan cuba memperbanykkan 
entri.. internet pon dah ada.. hehe.. senang skit ..

nk tulis pasai apa yah.. herm...
dengar-dengar 23 ni pak man nk wat expo.. betoi ka.??
awainya.. tahun lepas bulan 7 =,=
antara artis yg bakal membuat persembahan tahun ni ialah al-mawlid
p.su pon x kenai sgt diorg.. best ka..??
ada la satu zikir yg best tu..


bukan tu saja.. ditambh pula dgn kumpulan shoutul nahdzah..
bukan yg contemporary.. tp yg legend punya..\
pengasas-pengasas..
skrg semuanya dah berumur skit kot..
dah smkin remaja =D

video

bg p.su.. best ja lagu ni..
terbaik la shoutul nahdzah legend punya..
tp yg skrg pon mantop.. under muqsit..still terbaik..
meh kita tgk.. suara abg-abg nahdzah kita ni 
still sama ka dgn skrg 23 march ni hehe...


harap2.. best kan.. masalahnya p.su plak yg belum tentu boleh pergi atau tak..
takut ada exam ari tu..
tp nk p jgak... rugi kot..
dah 7 tahun.. sekali pon x pernah miss lagi... hehehe...
nk ggggggggggg...


tp insyallah... p.su akan bg boleh sebolehnya..
haha.. tp kalau p...
ckgu shidi.. belanja saya tiket boleh..??
hehe

mcam tu ja la sepintas lalu.. nti pksu smbung balik...
kaalau p.su.. p.su update gambaq ya. buat tatapan semua..
terutama sahabat yg di mesir dan jordan haha...
=)
bye2...